Skogsstjärnas hundblogg

Om dsg Kasper och jaktlabben Lakrits. Nu också lillasyrran Sansa.

Storebror lär lillebror …

Storebror Kasper lär, som sig bör, lillebror Lakrits att sitta fint på stenen för att få godis.
De lite högre stenarna får Kasper än så länge ha för sig själv. Lakrits kör nån slags magplaskteknik på dem, med bara överkroppen uppe. ”Räknas det här? Får jag godis nu?” Sorry grabben, väx till dej.

2 kommentarer

  1. Hej, jag snubblade in på din sida när jag satt och sökte info om dsg. Jag har bestämt mig för att skaffa hund, men har inte valt ras ännu ..jag är inne både på dsg och jaktlabbe så det var lustigt att du har båda raserna. Skulle vara roligt att höra vilka för och nackdelar du ser med raserna. Du får gärna maila mig på joss_z@hotmail.com. Mvh Josefina

  2. Hej Josefina!
    Kul att du hittade hit!
    Ja, raserna är verkligen olika, på gott och ont, och jag kan ju egentligen bara uttala mig om just de individer jag fått förmånen att äga. Jag mejlar dej med lite tankar.

Kommentarsfunktionen är avstängd.