Lakrits var duktig i morse. Jag rullade iväg tre innebandybollar utomhus som kom tillbaka till mig. 😉
Han har ju inte varit så intresserad av att hämta saker, så jag har börjat köra innebandyboll (lätt att ta) inne i köket några gånger i stöten lite emellanåt. Det har funkat. Nu körde vi ute en av de första gångerna.
Sen lek med kaninskinnet, sen lite fritt följ, sitt och ligg.
Se mer kaninskinn och till sist ett nytt försök med bollen. Då var den inte lika kul längre utan jag fick springa omkring ett tag och kasta den till mig själv 😉 innan han kom på att den kunde ju vara kul att hämta ändå. En lyckad sista repetition fick jag till, alltså, innan vi slutade. Tjoho!

Har just kommit tillbaka från en massagetimme. Så underbart. En bra massös som finns på gångavstånd och som tar i så det känns. Ingen mespropp.

På lördag börjar Kasper och jag en fortsättningskurs i Rallylydnad. Det blir bra att göra något tillsammans, bara han och jag. Behöver fila på en del inför de tävlingar vi har anmält oss till. Vi ska ta mej sjutton komma över 70 poäng nu!

På söndag är det dags för nästa valpträff. Lakrits och jag ska träffa resten av gänget på Wij, där vi ska kika lite på apportering, dummies och vatten. Det ska bli skojigt såklart.

Sen kommer det barn och vuxna gäster hit både lördag och söndag, så det blir mycket för de båda dogsen i helgen.