Skogsstjärnas hundblogg

Om dsg Kasper och jaktlabben Lakrits. Nu också lillasyrran Sansa.

Mikrodummyn

På promenaden hade jag bara några mikrodummies i fickan. Tennisbollarna börjar ta slut, av någon anledning.

Jag kastade iallafall ut tre mikrodummies, en på varje sida av en buske, och den tredje i mitten. Men det slumpade sig så att nyckelringen fastnade i en gren så den tredje dummien blev hängande en bit upp. Nåväl, då får den väl hänga där, tyckte jag.

Jag skickade Lakrits på närsök och fick snabbt in de andra två. Jag skickade på den tredje, men kom på efter en kort stund att det vore ju kul att filma detta. Så snabbt upp med mobilen.

Så här blev det något oväntade resultatet:

film

2 kommentarer

  1. Haha, duktiga Kasper! 🙂

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*