Skogsstjärnas hundblogg

Om dsg Kasper och jaktlabben Lakrits. Nu också lillasyrran Sansa.

Nytt hem för bloggen

Nu känns det som om jag börjar få ordning på den nya bloggen. Allt gammalt har följt med vad jag kan se, och även om det kanske tar ett tag innan layouten sätter sig för den nya bloggen så tycker jag att denna lugna beige-bruna layout blir en bra bakgrund till alla hund- och akvarellbilder.

Hittar ni nåt konstigt så säg till! Tycker ni det ser fint ut, så får ni gärna säga det också. Jag hoppas och tror att det blir enklare att kommentera nu. Tycker ni nåt är skitfult får ni säga det med, så kanske, kanske jag kan fixa det.

Nu ska jag släppa WordPress för ett tag och slå mig ner med Arne Dahl istället.

Förresten, visst är det typiskt att alla mina fina upptryckta minivisitkort till hundbloggen nu har fel webbadress? 🙂 Får väl fundera på om de ska uppdateras.

4 kommentarer

 1. Fin sida! Ja, det blev behagligt med det brunbeiga. Och Alpha och Cheysie som liten valp fick minsann vara med på bild. 🙂

  • hundadmin

   9 december 2012 at 23:18

   Tack, roligt att du gillar det!
   Det där med Alpha och Cheysie: jo, de är med på någon av headerbilderna. Funktionen där är gjord så att ett drygt dussintals bilder (i nuläget) slumpas fram, så nästa gång du kikar in är det antagligen en annan bild som visas. Likaså om du byter flik. En i mitt tycke lite rolig effekt som ger sajten mer dynamik.

 2. Sidan är jättefin! Gillar färgvalen!
  vad duktig du har blivit på att måla !!!!
  Kram

Kommentarsfunktionen är avstängd.