Skogsstjärnas hundblogg

Om dsg Kasper och jaktlabben Lakrits. Nu också lillasyrran Sansa.

Vinterpromenad med Cheysie och Tindra

Idag pausade jag mitt stora nyinkomna franska jobb för en behövlig promenad med Annika et chiens. Jag hade med två vinterdummies samt en frisbee och förutom fri lek och ordnad promenad blev det några dolda linjetag. Några gick kanon, andra blev lite svåra. Inte dirigeringarna i sig, de gick faktiskt riktigt bra. Men sökningarna i snön tyckte Lakrits var knepiga. Han sökte lite, hittade inget, sprang vidare för att leta på nytt ställe. Jag fick ideligen återföra honom till rätt område, men trots detta blev vi människor tvungna att rycka in till sist och hjälpa till att sparka undan snön tills dummien kom fram. Riktigt svåra att hitta var de och vi fick hålla på ett tag.

Annika tyckte jag skulle stoppa honom lite tidigare, att jag lät honom komma för långt ifrån området, och det har hon säkert rätt i. Han är ju heller inte så van än att först dirigeras dolt och sen leta efter nåt ännu doldare pga snön. Har hittills i vinter mest kastat markeringar och gjort ett och annat närsök. Så nu har vi ju lite att träna på…

2 kommentarer

  1. Hallå! Tänkte inte kommentera er vinterpromenad utan bara säga att jag tycker din sida är kanon! Snygg och lättläst! Vi hörs!

Kommentarsfunktionen är avstängd.