Skogsstjärnas hundblogg

Om dsg Kasper och jaktlabben Lakrits. Nu också lillasyrran Sansa.

Animerad Kasper

Provade att animera de båda bilderna från förra inlägget. Kvaliteten blir ju lite taskig när man går från jpg till gif, men det må vara hänt…

Jag testade förresten i trappan igen och nu verkar det sitta! Han backar med bakbenen, jag belönar, han hoppar upp med frambenen till samma trappsteg, jag belönar, han tar nästa trappsteg med bakbenen, jag belönar… Tjoho! Ska se om vi kan filma det med mobilen när vi har lite bättre ljusförhållanden…

3 kommentarer

  1. Vad duktiga ni är, rena cirkuskonsterna! Här ligger däremot träningen på is. Eller på snö snarare. 😉 Vi bidar vår tid och avvaktar ljuset i tunneln (=> slut på löp och att materialet har gått till tryck). Vi tar nya tag om någon vecka eller två.

    Ha det gott,

    U-flocken

  2. Öronvift eller trappbackning? 😉
    Jo, det känns kul att få in en sån sak som trappbackning, inte minst för att han ska få en bättre känsla för var han sätter bakbenen.
    Hoppas Moccas löp löper smidigare den här gången.

  3. Löpet är inga problem alls. Mocca är lugn, pockar inte på uppmärksamhet utan är sig ganska lik. Lite loj och seg och ofokuserad på träning dock så vi tar en paus tills hon är sig själv igen. Jag har som sagt gräsligt mycket jobb just nu så det passar egentligen rätt bra.

    Ha en bra helg!

Kommentarsfunktionen är avstängd.