Skogsstjärnas hundblogg

Om dsg Kasper och jaktlabben Lakrits. Nu också lillasyrran Sansa.

Lakrits är hemkommen

Allt är väl här, även om det varit lite svårt för Kasper att förstå att lillen behöver sova ibland. Lakrits lät som en anka hela vägen hem, bortsett från Rotebroleden, som han av någon anledning tyckte bättre om. Vi missade tyvärr att få med oss snuttefilten hem. Det får gå ändå.
Han har kissat ute tre-fyra gånger och bajsat med. Har till och med provlegat buren. 😉
Efter lite sömn och mat så har de lugnat ner sig lite, det är inte lika intensivt längre. Nu på kvällen brukar visst Guinness ge di, för Lakrits är på Kasper och försöker få lite mjölk. Uppskattas inte helt och hållet.
Kasper har nog stundvis känt sig lite avundsjuk, ville inte ligga med i tevesoffan nån längre stund, till exempel. Lakrits däremot sov sig fint igenom sista avsnittet av Greys. Jag är inte säker på att Kasper riktigt har bestämt dig för hur han ska hantera leksaks- och benfrågan. Just nu har Lakrits tagit en liten godistandborstbit och gnager förtjust på den. Kasper kikar avvaktande på det hela.
Jag har hunnit köra ett mini-inklickningspass i hagen. Än har Lakrits inte riktigt förstått att klick = godis, men att vänstra fickan innehåller godis, det har han snappat redan. Mycket fin kontakt och uppmärksamhet får jag redan. Vi kör vidare med nåt nytt litet pass imorgon.
Husse har tagit några bra bilder, men de får dröja tills imorgon, orkar inte ta tag i dem just nu.

2 kommentarer

  1. Skoj med en kvällsrapport och skönt att höra att det går bra! Lycka till i natt nu, du får väl ha knyttet i famnen om inte annat. Närhet brukar ju både två- och fyrbenta bebisar bli lugna och trygga av. 🙂

  2. Härligt att äntligen ha honom hemma kan jag tänka mig. Blir ju förstås en stor omställning för Kasper men han vänjer sig säkert snabbt.

    Lycka till med lillpojken!

Kommentarsfunktionen är avstängd.