Skogsstjärnas hundblogg

Om dsg Kasper och jaktlabben Lakrits. Nu också lillasyrran Sansa.

Laddar inför Labbecampen

Det är mycket nu, bloggen blir gravt lidande.

Var iallafall ute både häromdagen och idag och tränade lite närsök à la Jens. Nu sitter han inte som en stenstod längre när man byter sida, utan går ganska självklart. Lite mer nötande så kommer tveksamheterna att vara helt borta.

Annars pågår packandet för fullt inför Labbecampen uppe i Jämtland. En hel vecka med bara hundnörderi och trevligt sällskap. Myggmedel är det som står upprepade gånger på packlistan. Det kan man inte ta med sig nog mycket av!

Får se om det finns täckning nog för någon bild eller annat inlägg därifrån, annars får det väl komma nån sammanfattning senare. Mycket skojigt ska det bli iallafall!

3 kommentarer

 1. Japp, myggmedlet är packat…

 2. Välkommen hit till myggens förlovade land! Skönt att inte behöva vara ensam blodgivare i kommunen veckan som kommer! Har du bara rätt mobiloperatör så fungerar det säkert! Lycka till!!! 😉

  Älskar att läsa om din träning med Lakrits som är härligt men ack så myggigt! Jämfört med Lakrits så gillar min AussieTjej att bada så fort det går och så länge som möjligt på året! Hon försöker dock få med matte i vattnet under isfria tiden, Brrr!!! ;D

  • hundadmin

   16 juli 2013 at 15:04

   Men jag blev ju förvånad över hur lite myggor och knott det var däruppe! Hjortron fanns det en del iallafall! 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.