Det har hänt mycket 2012 inser jag när jag försöker sammanfatta lite.

MauritiusResor

Först och främst resor: vi började med två varma och soliga veckor på Mauritius i början av året  med hav och bassäng i princip utanför hotellrumsdörren. Sara och jag åkte till London i mars och sen bilade Rolf och jag med hundarna ner till Frankrike i augusti. Vi bodde i Sancerre och Villeneuve sur Yonne under sex veckor innan vi bilade hem igen i början av oktober. Vi anlände mitt under en extrem värmebölja med dryga 40 grader och testade därför att bada i Loire.

LakritsHund

Jag har under året tagit en rallypinne i nkl med båda hundarna, tre gånger varit retligt nära en etta i lkl1 med Lakrits och till slut äntligen grejat en etta i jaktprov nkl med Lakrits nere i Skåne. Vidare har han och jag varit med på en spårhelg i våras samt två sommarjaktkurser för Kicki och Bolly respektive Jens och Sofia. Sen var det ju sedvanligt kennelläger, förstås.

Vidare har Kasper blivit förevigad med sitt fina nylle på Rasdatas hemsida för gårdshundar och jag har investerat i en apportkastare efter noggrann marknadsundersökning.

SaraFamilj

Sara har läst två terminer på KI:s läkarlinje. Ett hårt arbete som hon utför med den äran!

Dessutom har det tillkommit en ny hund i släkten: den bruna storpudeln Jungman.

hästarKonst

Lite pretentiös rubrik, men Rolf jag jag deltog på en fotoutställning (vårt livs första) i Vallentuna i våras. Jag har gått termin 2 och 3 på akvarellkurs. Och jag har sålt några akvareller, dels i form av upptryckta julkort och dels några passepartoutinramade original.