Skogsstjärnas hundblogg

Om dsg Kasper och jaktlabben Lakrits. Nu också lillasyrran Sansa.

Lilla snigel, akta dig…

Lilla snigel, akta dig, annars tar jag dej…

Det är rätt kul att åka bil. Man vet aldrig vart människorna tar en…

Jag har läst runor idag. Rena grekiskan…

Får fick jag jaga också.
Eller rättare sagt, fårskit fick jag äta.
Eller rättare sagt, det gjorde jag ändå…

2 kommentarer

 1. Kram från gammelmatte

  19 maj 2008 at 13:00

  Kasper, du är underbar!!!

 2. Hej Kasper,
  Matte säger att det märks att vi är halvsyskon, vi gillar samma bus som våra mattar skriker om, vadå tuggar lite gott på mattes hand får hon väl tåla och lite skit resar ju magen heter det ju fast min matte tål inte så mycket heller innan hon piper.
  Lite får de väl stå ut med tycker jag.
  En av mina specialare är när matte ligger i soffan och tittar på tv.Jag kommer flygande upp och ger henne en näspuss i förbifarten liksom.Hon blir lika rädd varje ggr fast innan hon hunnit reagera är jag vidare och sitter en bit ifrån och myser,kulva!

Kommentarsfunktionen är avstängd.