Skogsstjärnas hundblogg

Om dsg Kasper och jaktlabben Lakrits. Nu också lillasyrran Sansa.

Drottningholm

Igår var det så fint väder att vi bestämde oss att ta en tur till Drottningholm igen. Jag började med att vänta ut Kasper tills han gick drägligt mot den ack så lockande grinden.
Själv vet jag inte, men husse som gick i förväg menar att det tog 45 minuter innan vi dök upp…

Och då var Kasper fortfarande taggad – inte så lite heller. När jag väl släppte honom innanför grinden susade han iväg snabbare än en vinthund. Jag lovar. Jag gillar inte riktigt det där, för den enorma energin kan nog oroa en och annan hund som redan befinner sig därinne.

Två smågruff med först en amstaffliknande hund och sen en jack russell blev det i början, men snart sprang han omkring lugnt och fint och lekte väl med de andra hundarna. Jag såg att han undvek amstaffen som var lite väl på, lika bra det. Trots att han är kastrerad försökte han småjucka på några hundar, bland annat en hantax. Vad ska man tro om sånt?

Det märks iallafall hur han njuter av att få kuta runt här och leka med alla dessa hundar av olika storlekar och raser. Och mina visslingsinkallningar satt perfekt hela tiden! Husse fotade en massa och vi fikade i solen och bara njöt.

Och här kommer tripp, trapp, trull …

1 kommentar

  1. Härlig miljö ni har att koppla av i.Behövs säkert få staila lite för alla tjejer. Bond är precis lika het i första träffen men lugnar ner sig fort och leken blir mer sanasad!

Kommentarsfunktionen är avstängd.