Skogsstjärnas hundblogg

Om dsg Kasper och jaktlabben Lakrits. Nu också lillasyrran Sansa.

Viltträning och fotosession på Vasakullen

Träffade Annika och Terese med hundar på Vasakullen i Lindholmen så här årets sista dag. Vi gjorde markeringar med tre vilt på soligaste stället för att få lite fina foton på labbarna. Det blev en hel del bra bilder, här lägger jag upp några av de bilder Terese Brandwold tog på Lakrits i väntan på att Rolfs bilder blir färdigbehandlade. Vi avslutade med ett par dirigeringar som gick utmärkt, de med. Nu är Lakrits lite lagom slut i huvudet inför pangandet inatt.

Gott friskt nytt år önskas alla läsare!

3 kommentarer

  1. Av bilderna att döma så hade Lakrits kul.

  2. Tack Eva & Rolf för en härlig avslutning på år 2011! Lakrits har verkligen fin vilthantering. Hoppas nu att ni får en riktigt skön semester.

  3. Ja, Lakrits och de andra hade garanterat kul. Vilthanteringen är fin, men avlämningarna var lite väl ivriga idag – ivriga på viltet, vill säga. Får köra lite viltavlämning med klicker efter semestern.

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

*