Skogsstjärnas hundblogg

Om dsg Kasper och jaktlabben Lakrits. Nu också lillasyrran Sansa.

Överösta av fina priser

Vi fick mängder av fina priser på WT:t idag. Lakrits är särskilt förtjust i dummyn och vattenflaskan, men nosar också gärna på den stora foderpåsen.
Själv tror jag att ryggsäcken kan komma väl till pass, liksom de varma strumporna och så den lilla blå väskan med hund-förstahjälpen, som jag hoppas aldrig kommer att behöva användas.

Den stora blå foderpåsen kan anas i vänsterkant. Lakrits fick en reflexväst. I min famn en ryggsäck och en PAW-dummy. Ovanpå fodertunnan ligger en vattenflaska, en hopvikbar foderkanister, två hopvikbara mat-/vattenskålar (kan nog bli bra till Frankrikeresan i sommar), en pärm från Albano, en första-hjälpen-väska, ett par strumpor och en rem med karbinhake.


Vilken premiär för oss i WT-sammanhang! Jag kan inte riktigt förstå det än:
95 poäng av 100 i konkurrens med ca 67 hundar i nkl!

8 kommentarer

 1. Fantastiskt bra jobbat av er båda! Grattis igen!!

  Åsa m flock

 2. Grattis igen, det var väl välförtjänt! 🙂

  Märta

 3. Tack, är inte van vid så här fina prisbord. Men jag kan nog vänja mig rätt snabbt … 🙂 Det fanns många hundar med fina resultat (Märta och Bosse, till exempel), så egentligen hade allt detta kunnat räcka till många flera …

 4. Extra kul när man vinner fina priser, Grattis, det är ni värda!

 5. Jösses vad med fina priser!! Och vilket toppresultat!! Grattis!!!

 6. Grattis igen! Vilka priser…. det är inte något man ser inom bruks/lydnadsvärlden speciellt mycket, oftast får man bara en pokal/plakett. Hade ju inte varit fel med lite roliga och trevliga priser ibland… Har vunnit en mindre fodersäck ibland och det är ju alltid uppskattat när man har fyra hundar som glatt äter vad foder som än bjuds… 😉

 7. Nej, det är kanske speciellt för jaktprover av olika slag. Vet inte riktigt hur det brukar vara, detta är ju bara vårt tredje prov totalt sett inom jaktsidan. På höstens officiella B-prov minns jag att de som fick förstapris fick rosetter, och när jag gick och fick förstapris och Lakrits blev provbästa hund på ett inofficiellt B-prov fick jag också så mycket saker att jag inte kunde bära allt själv inklusive hålla hund. Så jag gissar att det kan variera avsevärt.

Kommentarsfunktionen är avstängd.