Det var jättebra WT-träning igår. Om det allmänna upplägget skrev Annika så bra, så jag bara länkar till det:

http://thorsvimackmyra.wordpress.com/2014/03/30/wt-traning-igen/

För Lakrits del hände det en massa tokiga saker, inte så mycket själva markeringarna och dirigeringarna och tecknen, utan framför allt okoncentration, pinkningar, några steg fram vid en dubbelmarkering, till och med en bajsning. Håller på att fundera en del kring detta. Sen hade jag glömt ta på mig WT-mössan, men det får jag skärpa till mig på tills nästa gång och blåsa snabbare osv. Lacke kan betydligt bättre än vad vi visade igår. Får bli nästa gång. Hoppas jag.

Åsa tog några fina bilder, lägger upp dem på oss här.

Station 5 var listigt gjord i ökl: ungefär mitt i bild skymtar en snitsel vid en en strax till höger om en sten. Där låg en dirigering. Innan jag skickade kastades det en markering nästan rakt bakom, så jag var beredd med stoppsignalen som han tog bra. Sen blev det ändå lite svårt att hitta dirigeringsapporten då han inte hamnade rätt i vind. När vi så skulle ta in markeringen hade han nog glömt av den lite och det tog alltför lång tid, så vi nollade den delen.

Skiftbyte: Jörgen (kastare), jag (skytt) och Sara (domare, inte med i bild) tog över ruta 4–5 efter att Åsa, Peter och Annika (i mitten av bilden; tidigare kastare) skött dessa funktioner för halva gänget. Nu var det deras tur att starta sina hundar.