Skogsstjärnas hundblogg

Om dsg Kasper och jaktlabben Lakrits. Nu också lillasyrran Sansa.

Skrivare på Siggeforaprovet

Igår slet jag mig från renoveringen för en dag och åkte upp till Siggefora arla på morgonen för att vara skrivare i nkl för Bengt-Göran Landin.

Det var en okomplicerat upplagt prov på otroligt vackra marker.

2013-08-31 08.17.50Även om provet var okomplicerat upplagt blev det utslagsgivande. Av femton startande hundar var det 10 nollor, två treor och tre ettor.

2013-08-31 15.54.19

1:a-pristagarna på provet i Siggefora.
EKL: Åza Vikström, domare. Marianne Blixt/Reedsweeper´s Chase The Ace.

NKL: Martina Carlén/Gunhills Champagne Cocktail, Ann-Sophie Greberg/Justlike Albireos Sparkle, Elisa Löfgren/Searover Pims Pennie och Bengt-Göran Landin, domare.

Grattis allihop!

Dessutom trampade både Märta och jag ner oss i sankmarken. Jag två gånger, dessutom. Ena gången fastnade stöveln så rejält att jag knappt kunde dra upp den. Fick balansera med min bara fot på B-G Landins stövel och hålla i hans ben för att till sist lyckas dra upp den. Smack, sade det, när mossen till slut släppte taget om stöveln!

 

4 kommentarer

 1. ASG! Kan se dig framför mig när du kämpar för att både hålla balansen via medhjälpare och försöka få loss stöveln. Tur att domaren stod pall. 😀

 2. hundadmin

  1 september 2013 at 22:47

  Jamen, jag vet! En av fåtalet skrivare, misstänker jag, som inlett bekantskapen med domare Landin genom att tafsa på hans ben! 😀

 3. Du hade åtminstone ett ben att tafsa på! Själv var jag ute å plocka svamp när jag åkte ner med ena benet i mina nya stövlar till knät! Jag hade ingen å tafsa på utan en Tjej som trodde hon kunde pussa matte upp! När jag kämpa för att överhuvudtaget komma upp med benet så fick jag otroligt nog med mej stöveln i samma veva efter en dryg halvtimme! Jisses vad man lukta gott sen!!! Kram ;D

 4. hundadmin

  2 september 2013 at 09:24

  Ja, jisses, förstår det! Man får lite panik när stöveln bara sitter som berget. Och hundar är tyvärr sällan till bra hjälp i det läget, om de inte har en hög stadig manke att ta tag i. Förstår att du var glad och matt efteråt! 😀

Kommentarsfunktionen är avstängd.