Jaha, då måste man lösa nästa problem, då. En passande hundbur till det här gapet. 
Jag har fastnat lite för Robust hundburar, och tänkte mig först en dubbelbur med utrymmesfördelning 60/40 eller så. Då skulle båda hundarna vid behov kunna vara i samma del och väskor etc i den andra delen. De lämnar 7 års garanti mot konstruktionsfel och skrammel, låter ju betryggande.
Men när man tittar i bagageutrymmet så får man ju en del dödutrymme om man köper en sådan bur. Åsa E har tidigare föreslagit galler+grindar, men lös mellanvägg som man får konstruera själv känns mekigt och inte riktigt lockande. 
Nu kom jag på tanken en lite bredare enkelbur. Buren skulle då (om man tänker sig en vänsterställd bur, borde nog tänka tvärtom där med tanke på hur ryggstöden är gjorda, men strunt samma just nu) sluta ungefär där det gula på måttbandet börjar. Hur bra/dåligt är det att montera en enkelbur? Fördelen blir ju att det kvarvarande utrymmet kan stuvas ordentligt.
Jag vill ha snabba svar, kommentarer, råd, tankar och idéer på detta. Vill beställa hem rätt grejer omgående och vill inte behöva ångra mig för att jag gjort fel val! 
Tack snälla på förhand!