Skogsstjärnas hundblogg

Om dsg Kasper och jaktlabben Lakrits. Nu också lillasyrran Sansa.

Torsholma – kök

kök_spisHär syns en tydlig förändring: det är bara vedspisen och rostfria bänken som är kvar efter renoveringen. Värmegolv gör klinkern varm och skön att gå på.kök_kyl En flytt av fönstret möjliggjorde en vettig planering av skåpen och jag fick rum med ett side-by-side-kylskåp och en inbyggd mikro. En smal vinhylla skymtar i vänsterkant.kök_diskbänkKaklet går fram till och med diskbänken och resterande väggsnuttar är målade i en varm gul ton. En smal diskmaskin fick rum och en praktisk utdragbar kran kan köras antingen med stril eller vanligt flöde.

4 kommentarer

 1. Härliga lösningar på köket! Jättebra att behålla vedspisen man vet aldrig när det blir guld värd! Själva har vi diskbänk med läderimitation och limmade kakelplattor utan fog! Snacka om jag väntar på att riva ut köket! Ditt kök är rymligt och mitt är för en fritidshus i norr! Men om jag ska få till det lite bättre gäller en snickare som är duktig och inte saltar räkningar och vet att lyssna på ett fruntimmer! Någon sån har jag inte hittat ännu här i krokarna! Hade hoppats på en holländare men de tycks ha flyttat från Sverige hans specialitet var just kök!!! Vissa skåp behöver byggas på plats för att bli ett användbart kök utan dammsamling och läderimitation runt diskhon!
  Jag har varit anonym med foton om våra åtgärder på 365 bloggen! Gillar dock att se hur andra klurar ut förändra sin bostad! Lite skymtar man att vi håller på och platsbygga bokhyllor i vårt vardagsrum då vi läser mycket! Vi hade snygga furugolv när vi kom men de är härligt förstörda nu efter vår fyrbenta vän! Värmegolv här så skulle Tjejen nog be att få flytta hon och jag gillar kyla! Jättekul att du dela med dej av renoveringen!!! Kram ;D

  • hundadmin

   12 december 2013 at 15:29

   Diskbänk med läderimitation! *ryser*
   Ja, en bra snickare som är flexibel, lyhörd och idérik är guld värt. Min var väldigt bra, kanske lite dyrare, men värt det. Tyvärr bor du väl lite för långt bort, har jag förstått. Annars hade jag bussat honom på dej. 🙂
   Jo, jag valde bort furugolv just med tanke på hundklor. Tyvärr märker jag att även om björk är tåligare så syns det där också. Borde nog trots allt i backspegeln valt ek. Men det är så dags nu…
   Man behöver ju inte hålla bastutemperatur på ett värmegolv, bara så att kylan hålls undan. Klinker blir vansinnigt kallt annars. Min gårdshund gillar annars om man öser på lite med värmen, medan labben föredrar att ha det lite svalare om magen.
   Ha det bra och lycka till framöver! (hinner inte få upp bilder på de sista rummen just nu, men det kommer…)

 2. Det har blivit så himla fint och genomtänkt! Verkligen trivsamt.

Kommentarsfunktionen är avstängd.