Skogsstjärnas hundblogg

Om dsg Kasper och jaktlabben Lakrits. Nu också lillasyrran Sansa.

Torsholma – hallen

hallenBilden får tala för sig själv. Dessutom har det tillkommit en ny ytterdörr som leder in till hallen.

ytterdörr

 

4 kommentarer

 1. Åhhh vad jag väntat på dessa bilder! Kul att se förändringarna! Vi har bott i vår stuga i drygt 2 år utan att bli klara! Sen får jag skylla på ”väggensjukan” och att flytta från 480m2 till 67m2! Vi har däremot fått upp en extra stuga till besökare som behövs inför Julen för alla skall få plats! Men blir svårt att gömma 50 flyttlådor på tio dagar! Men nya soffan har kommit som skall monteras upp i vardagsrummet!
  Underbart hur du valt material och härliga lösningar! Gillar din ytterdörr som verkligen passar huset!
  Vårt garage innehöll på baksidan sovrum och ett mindre rum med wc duschkabin och trinettkök??? Ja självklart revs det ut duschkabin och trinetten och kaklades upp samt blev en snyggduschhörna med svängdörrar och tvättmaskin å torktumlare! Inne är badrummet för litet för tvättmaskin och dit har vi äntligen fått våra möbler så det blir till sommaren iordningställt å kaklat!!!
  Väntar med spänning på resten av hur det blev i ditt hus!!! Kram ;D

  • hundadmin

   11 december 2013 at 16:40

   Vad kul! Måste kika in i din blogg och se vad ni hittat på sen jag var där senast. Jag hade ju också för litet badrum, men löste det med en väggflytt. Härsligt att få plats med julgäster!
   Det är ju lite mek att ta fram före-efter-bilder, men håller med om att det är bra, så man ser tydligare. Ska se om jag kan få upp flera snart. 🙂

 2. Hallen har verkligen blivit välkomnande med sina varma färger. Den där dörrkransen borde du ha kvar året om. Den ser ut att vara gjord för dörren.

Kommentarsfunktionen är avstängd.